Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Εγκύκλιοι – Εκπαιδευτική Νομοθεσία

Για να κατεβάσετε το Προεδρικό Διάταγμα 201 / 1998 το οποίο ρυθμίζει θέματα Οργάνωσης και Λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων κάντε κλικ εδώ.
Για να δείτε και να κατεβάσετε το ΦΕΚ που ορίζει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητεςτων Διευθυντών, Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων καθώς και του Διδακτικού Προσωπικού κάντε κλικ εδώ.
Για να ενημερωθείτε για τη νομοθεσία που διέπει την είσοδο τρίτων (μη εκπαιδευτικού προσωπικού) στο χώρο του σχολείου κάντε κλικ εδώ.
Κατεβάστε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή ενός μαθητή στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Κατεβάστε επίσης το έντυπο του νέου ΑτομικούΔελτίου Υγείας Μαθητή.
Η επιλογή σημαιοφόρων διέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ 201/1998 καθώς και από τα ΦΕΚ 277/2001 τ.Β΄και 863/2001 τ.Β΄.
Για να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις παραχώρησης σχολικών χώρων για εκπαιδευτικές δραστηριότητες κάντε κλικ εδώ.
Δείτε και κατεβάστε το Π.Δ 8 /1995, που δημοσιεύτηκε στο  ΦΕΚ 3/10-1-1995 τ.Α΄σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.
Για να δείτε και να κατεβάσετε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού  για τη Β΄ Ξένη Γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο κάντε κλικ εδώ.
Δείτε εδώ πώς ρυθμίζονται σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας θέματα χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής στους μαθητές εντός του σχολικού ωραρίου.
Δείτε εδώ την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την επικοινωνία διαζευγμένου γονέα (μη έχοντος την επιμέλεια του/των τέκνου/ων του, σύμφωνα με νέα – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 – εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων) με το/τα τέκνα του εντός του σχολικού χώρου και εντός του σχολικού ωραρίου.

Συντάκτης 11 Δ.ΣΧ.Περιστερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου